Easee - creating the future of electricity


Om Easee

Easee er et nyere, norsk industrieventyr, og lager laderoboter for elbiler til privatmarkedet. I tillegg leveres det ladere til boligsameier, næringsbygg, eiendomsprosjekter og større p-anlegg. Laderoboten skal fungere som en smart strømventil og blant annet lade når det er smartest, og billigst.

Easee og Knirkefritt

Vi har jobbet sammen med utviklingsgjengen hos Easee siden november 2019. Da var førstemann fra Knirkefritt på plass, men vi ble veldig fort fem. Easee har fokus på å ansette folk med den rette innstillingen og gründerne er fortsatt aktive i den daglige driften. Det er derfor ikke bare bare å leie inn fem konsulenter. Fra samme firma. Og fra Oslo.

- Jeg må innrømme jeg var en smule skeptisk til Knirkefritt. Brenner de like mye for dette som oss? Bidrar de positivt, eller skal de bare “flashe” kunnskap?, sier Stian Øien, VP Software and Services hos Easee. - Men jeg har erfart at Knirkefritt ikke bare bidrar til å forbedre løsningen, men også bidrar til å dele kunnskap og erfaringer.

Men fortsatt gjenstår mye arbeid, og Easee fortsetter ufortrødent utviklingen av nye funksjoner, sammen med Knirkefritt.


En aktør for fremtiden

Easee skal være en av Europas viktigste aktør for å utforme fremtidens strømløsninger. For Knirkefritt er dette et nytt domene. Det er ikke bare en utfordring å lære seg kundens domene, men for konsulenter er det også viktig å bruke erfaring og kunnskap som gir verdi for kunden. - Easee er avhengig av konsulenter som leverer. Derfor er det viktig at Knirkefritt forstår de tekniske utfordringene vi har. I tillegg må konsulentene forstå den merverdi vi leverer til våre kunder. Det gir 100% verdi for oss., fortsetter Stian Øien.

Tusen takk for deres bidrag til å løfte oss mange hakk.

- Arne Eirik Nielsen - Leading software engineering

Tusen takk for den solide jobben dere gjør.

- Mattis Stordalen Flister - Head of product