Knirkefritt AS ble grunnlagt med visjonen om å skape et selskap der vi selv ønsker å arbeide. Siden starten i 2018 har vi vokst til et team på 12 seniorrådgivere som spesialiserer oss på systemutvikling, arkitektur og forretningsutvikling, med en misjon om å levere knirkefrie og verdiskapende løsninger.

Vi leverer

Verdi

Knirkefritt er et kunnskapsrikt og dyktig konsulentbyrå som utfordrer gjennom å stille kritiske spørsmål. Staben vår består av problemløsere som kartlegger hva det virkelige behovet er.

Vi er dedikerte, ærlige og kvalitetsbevisste, og jobber alltid for å finne de solide løsningene som vi vet vil vare og skape verdi i lang tid fremover.

Vi er en...

Gjeng erfarne konsulenter

I Knirkefritt er vi en gjeng erfarne konsulenter som liker å utfordre oss selv og andre. Vi jobber med systemutvikling, grensesnitt, arkitektur og forretningsutvikling.

Målet er å skape løsninger som virker, sammen med kundene våre. Men det er like viktig at løsningen skaper verdi, både for kundene og brukerne av løsningen. Selv om vi har meget god teknologiforståelse, har vi gjennom årenes løp innsett at teknologi løser lite alene.


Vi ønsker å samarbeide med og utfordre våre kunder, på et språk som er forståelig. Derfor snakker vi gjerne med både forretning, brukere og tekniske miljø.

Og vi er aldri redde for å bli møkkete på hendene.